Om Eva

Jag valde att bli coach av samma anledning som jag från början valde att utbilda mig till dietist – för att jag ville veta hur det fungerar och för att kunna hjälpa andra människor. Mina största drivkrafter i livet har alltid varit just de två sakerna; min nyfikenhet och min lust att hjälpa till. Jag tycker fortfarande att människokroppen är spännande och fascinerande, men det är de andra delarna av vårt ”jag” som verkligen intresserar mig. Jag tröttnar aldrig på att fördjupa mig i hur våra tankar och känslor påverkar oss och har också ett stort intresse för andliga frågor.

Efter att jag hade jobbat 10 år inom vården valde jag att byta spår helt och hållet. Stora organisationer där små förändringar tar lång tid är inte riktigt mitt rätta element. Vid den här tiden var elektroniska journaler nytt och jag tyckte det verkade spännande med programmering. Jag valde därför att utbilda mig till systemutvecklare och har jobbat med utveckling av affärssystem, med webbutveckling och som projektledare. Jag är också yogalärare och har tidigare drivit egen yogastudio under en fyraårsperiod. Numera leder jag yoga en gång per vecka.

Det som tilltalar mig mest med coaching är att fokus ligger på ”härifrån och framåt”. Visst kan det finnas anledning att bearbeta en del upplevelser från det förflutna. Men när man gjort det finns inget att vinna på att gå tillbaka igen och igen. Då kan man istället behöva hjälp med att hitta verktyg för att ta sig framåt. Det är där coaching kommer in. För att sitta fast i känslor som hör till det förflutna hindrar oss från att leva och njuta av det som pågår just nu. Det går förstås ta sig igenom livet ändå, men det kan ju vara trevligt att sätta ribban lite högre än så! 🙂

Utbildning

  • ICF Coach
  • Soul Manifestation Coach
  • Leg dietist
  • Yogalärare 200 h
  • Fil kand i Systemvetenskap

Eva Ågren Larsson

Annat

Jag rider islandshäst varje vecka och tycker om att vara i naturen. Det finns en särskild energi runt träd som alltid får mig lugn. Jag behöver tid för mig själv för att återhämta mig och för att få tänka ifred. 🙂 Men jag gillar också att umgås och att gå på sociala evenemang som konserter och teater. Jag tycker överhuvudtaget om att vara i olika sammanhang där en grupp människor tillsammans fokuserar på det som händer just nu. Älskar känslan av gemenskap och närvaro som uppstår då. Vilket är nästan samma känsla som man får när man är fullständigt uppmärksam på den man coachar eller samtalar med. Jag tycker det är jättespännande att se vad som kommer upp när man släpper sina vanliga mönster och tankebanor och istället bara iakttar det som dyker upp i stunden.

Hör gärna av dig om du vill veta mera om min coaching: Kontakt

Eva

The content is copy protected.