Coaching för själen

Själen behöver nog egentligen ingen coaching, den behöver bara få komma till tals. Men när det gäller ”meningen med livet” har vi ofta ett behov av att landa i vad som känns rätt även mentalt. Så vid coaching för själen får du hjälp med att sortera dina tankar och känslor så du kan komma fram till vad som känns rätt för dig.

Meningen med livet

Meningen med livet?

Vi glömmer ibland bort själen och känslorna när vi sätter upp mål för vad vi vill uppnå. Det kan gälla hälsa och utseende men också livsstil och karriär. Kanske vet vi på något plan att vi borde göra annorlunda när vi är på väg åt fel håll. Men det kan ibland kännas enklare att leta efter logiska argument för varför man ska ignorera den vetskapen än att följa en vag känsla. Hur vet man att man kan lita på den?

Jag tror att det är viktigt att ge sig själv tid att komma fram till vad man behöver i sitt liv för att känna en djupare mening. Annars är det lätt hänt att kompensera med andra saker som oftast bara ger kortvarig tillfredsställelse. Och svaret finns inte utanför, det finns inuti oss själva.

Jag och meningen med livet

Redan när jag gick i mellanstadiet var jag fascinerad av olika religioner, och jag började läsa olika andliga böcker och meditera när jag var i 20-årsåldern. Från början var meditationen mest ett sätt att göra mig själv lugn. Jag mediterade när jag kände mig stressad och slutade sedan utan att egentligen märka att det hände när stressen försvann. Men på senare år har meditationen blivit så mycket mer.

Man skulle kunna säga att mitt andliga sökande har puttrat i bakgrunden under hela mitt liv, för att sedan koka över 2015. Under det året hände en rad ”oförklarliga” saker som verkligen ställde mitt liv på ända. Det var nog den största utmaning jag haft i mitt liv och det tog några år att landa igen. Men jag kan ärligt säga att min förmåga att känna glädje och kärlek sedan dess har fördjupats på ett sätt jag tidigare inte trodde var möjligt.

På senare år har jag också utvecklat en känslighet för energier i olika former, något jag upplever som positivt men ibland också lite påfrestande. Men på det stora hela ser jag mitt andliga sökande som ett härligt äventyr som berikar mitt liv. Meningen med livet är också det enda samtalsämne jag aldrig tröttnar på. 🙂

Soul Manifestation coach

Jag har gått en 2-årig utbildning till ”Soul Manifestation Coach” som handlar om hur vi kan lära oss att lyssna till och släppa fram vår själ.

Precis som vid vanlig coaching finns inga färdiga svar som är rätt eller fel. Jag som coach har inte facit, men kan med hjälp av olika övningar och frågor guida dig till att hitta dina svar inuti dig själv.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor: Kontakt

Coaching för själen

Enstaka samtal 45 – 60 min mera info
  • Video- och telefon: 650 kr (uppföljande samtal 550 kr)   BOKA TID

Beställ video/telefon

 
”I have discovered the soul to be the finest aspect of human nature, that part of us that finds beauty everywhere regardless of how much ugliness there is around us. It is the part of us that no longer searches for the truth but, rather, brings truth to every encounter. It is the part of us that no longer seeks happiness but infuses every instant with joy. It is the part of us that practices kindness and lives in simplicity.” – Alberto Villoldo

The content is copy protected.