Omdömen från kunder

– coachingklienter och kostrådgivning –

Kunder

"Eva arbetar ytterst noggrant och är mycket förtroendeingivande. Med en bakgrund av ätstörningsproblematik var det viktigt för mig att ta hjälp av en dietist som kunde arbeta med helheten, d.v.s. inte bara kalorier och nutrition, utan som också kunde hjälpa mig hitta bättre, roligare och mer effektiva sätt att tänka kring mat, kroppen och mitt välmående - och Eva var precis rätt person! Att dessutom få personlig uppföljning en gång i veckan via samtal var verkligen ovärderligt för mig. Eva är otroligt inlyssnande och anpassade programmet efter mina behov och det hon ansåg att jag behövde arbeta mer/mindre med. Hon har uppmuntrat mig att reflektera över flera av mina reflexiva beteenden och utmanat mig med nya sätt att tänka kring kosten och min kropp. Jag hade aldrig vågat hoppas på att vara där jag är nu efter bara tre månader och har Eva att tacka för det. Tusen tack!"

Mika

Mika

3-MÅNADERSPAKETET

"Kontakten med Eva har varit och är så bra och omvälvande. Hon är en verklig coach för hela mig, inte bara fokus på vikten. Kropp och själ hänger ihop, det är så tydligt även när det gäller viktnedgång. Eva har lärt mig att göra medvetna val. Jag är i full gång med att köra upp nya spår i hjärnan och det innebär bl. a. att jag känner efter vad min kropp mår bra av. Jag, som aldrig ens har reflekterat över att banta har genom Evas coachning fått uppleva glädjen med ett hälsosamt leverne. Och det känns så bra!"

Suzanna

Suzanna

3-MÅNADERSPAKETET & FORTSÄTTNINGSPAKETET

"Jag upplevde att Eva var väldigt lyhörd för mina förutsättningar och på ett mjukt men stadigt sätt hjälpte mig att hålla kursen. Ett professionellt och vänligt bemötande, helt befriat från pekpinnar. Jag fick hjälp både med konkreta måltidsplaner och med hur jag kan tänka kring maten på ett långsiktigt och sunt sätt. Att äta bra för att må bra, javisst - men Eva påminde om att livet och maten också ska njutas. "Good enough" i stället för perfektion.
Jag hade som mål att få till vettiga måltider i stället för mackor och att gå ner i vikt, och med Evas stöd har jag kommit en god bit på väg, utan att det känts för arbetsamt eller tråkigt. Väldigt nöjd!"

Jenny

Jenny

KOSTRÅDGIVNING & COACHING

"Eva guidar och hjälper allt hon kan, inte bara med maten men också med vad som ligger bakom och med att vinna över dåliga vanor. Kan varmt rekommendera att söka Evas hjälp, hon bryr sig om sina klienter och det känns. Jag sökte hjälp för att gå ner i vikt efter min graviditet, men Eva tog sig tid, lyssnade och gav mig uppgifter som gjorde att jag upptäckte vad som egentligen var fel. Tusen tack till Eva! Kan bara säga bra saker om mitt förlopp hos henne."

Nanna

Nanna

3-MÅNADERSPAKETET & FORTSÄTTNINGSPAKETET

"Jag har fått många ahaupplevelser under dessa månader kring mitt ätande, min kropp och min själ. Viktigast är ändå insikten att det går att må bra och ha roligt under tiden som vågen från vecka till vecka visar att kilona försvinner och kroppen blir lättare. Viktminskning måste inte handla om lidande eller om att avstå som jag trott i sextio år. Evas stöd har varit ovärderligt i den processen och jag är så glad att jag hittade henne. Eva ser till hela människan och var lyhörd för mina behov och svårigheter. Nu är inte ätandet ett problem längre, inte handlandet, inte matlagning, inte fester, inte utflykter. Nu vaknar jag om morgnarna, är nöjd med mig själv och sätter glatt tänderna i en ny dag. Efter några timmar slår det mig att det redan är dags för ett mellanmål. Tack Eva! Eva Grip 71 år"

Eva

Eva

3-MÅNADERSPAKETET

"Jag har känt mig väldigt förstådd när jag förklarat min situation och utifrån det fick jag väldigt bra hjälp och tips, samt fick förklaringar och nya/andra synvinklar på saker!"

Mathilda

Mathilda

KOSTRÅDGIVNING & COACHING

“Mitt första mål var att gå ner vissa kilon i vikt, då skulle allt bli bra. Det blev inte så men jag vann istället en närmare kontakt med min kropp och fick slut på ett självhat som har funnits i mig i många många år. Har börjat en resa mot ”kroppsneutralitet”, min kropp tar mig dit jag ska. Jag har börjat uppskatta den och se allt den klarat av. Ser fram emot vad jag och kroppen kan göra i framtiden.”

Hanna

Hanna

KOSTRÅDGIVNING

"Jag har med mig många nya tankar från Evas coaching. Har hittat vad jag drömmer om och det kan förhoppningsvis hjälpa mig ännu mer framåt. Eva är lugn, trygg och varm. Hon är lyhörd och har lätt för att följa och förstå vad man menar. Hon väntar tålmodigt och är bra på att omformulera sig när det behövs."

Malin

Malin

COACHINGPAKETET

“Det mest grundläggande och viktigaste för mig har varit att Eva fastställde en plan med antal kcal/dag anpassad till mig. Med Evas hjälp fick jag bra koll på adekvata portionsstorlekar under viktminskningsperioden. När jag upplevde att jag kört fast i början av vår kontakt och var mycket orolig för att misslyckas förklarade Eva sakligt utifrån sin kompetens, i positiv anda vad som händer i kroppen. Vidare peppade hon mig mycket och när det visade sig att Eva haft rätt i det hon sagt släppte oron även när liknande scenarior upprepades senare. Med Evas hjälp har jag minskat i vikt precis som det var beräknat utifrån måltidsplanen. Jag känner mig bra rustad med kunskaper och erfarenheter att hålla min vikt när jag nått mitt slutmål. Det har sist men inte minst passat mig mycket bra att ha personlig kontakt med Eva. Stort TACK"

Sylwia

Sylwia

3-MÅNADERSPAKETET

"Stämningen vid coachsamtalen var lättsam, trygg och enkel. Eva är bra på att lyssna och inspirera. Hon har fått mig att tänka på saker ur andra perspektiv. Hon är bra på att fånga upp undermeningar i det jag säger."

Caroline

Caroline

COACHINGPAKETET

“Det har varit en investering för mig med detta upplägg då Eva varit lyhörd och utgått hela tiden utifrån mig och mina mål. Genom reflektion tillsammans har jag lärt mig enormt mycket både om min inställning till mig själv, beteende, mat mm. Har idag ett sundare tänk till de medvetna val jag gör vilket är en befrielse på många sätt."

Louise

Louise

3-MÅNADERSPAKETET

”Jag blev först förvånad över att det inte var några måltidsplaner. Men sedan lärde jag mig istället att hantera min egen relation till all sorts mat. Programmet var lärorikt, utmanande och långsiktigt. Det bästa med resultatet var faktiskt inte viktminskningen utan det var mitt stärkta självförtroende.”

Emma

Emma

3-MÅNADERSPAKETET & COACHING

"Eva är lyhörd och flexibel och bra på att anpassa coachingen efter min dagsform. Hon skapar lugn och ger trygghet och är lagom utmanande."

Linda

Linda

COACHINGPAKETET

“Eva har varit ett stort stöd för mig att hitta min egen kunskap om mig själv genom vägvisning och övningar vecka för vecka. Inga pekpinnar utan ett positivt och uppmuntrande bemötande hela tiden! Funderar du på att prova detta så tveka inte! Jag har blivit lättare i både kropp och själ och fortsätter efter vår kontakt gå ner i snitt 0.5 kg/vecka och det känns underbart!! Stort Tack Eva"

Ann

Ann

3-MÅNADERSPAKETET

The content is copy protected.